... always be Batman! Desenio - julisteet






Sain mukavan yhteistyöehdotuksen Desenio - julistekaupasta Annalta kesällä. Tartuin siihen kuin nälkäinen kala matoon koukussa - koska tykkään niin paljon leikkiä kotona erilaisilla printeillä ja vaihdella niiden paikkoja, esimerkiksi eri asetelmien taustalla. Minulta löytyykin rullaatirullaati-printtejä (joita pidän siis rullattuina, ja silloin tällöin laitan esille vuorotellen seinälle tai oviin) vaikka millä mitalla - mutta nämä on tosi nättejä ja jämäkkää laatua, ei raaski rullata piiloon.
Pakko kehystää ainakin suuri sudenkorento. Instan puolelle otinkin viikonloppuna kuvan söpöstä La vie est belle - printistä, jonka laitoin kylpyhuoneeseen. Joka aamu sitä siinä nyt katselen kun valmistaudun töihin lähtöön. Se on ehkä suosikkini.

No jotain myös lapsille tietty! Batman - juliste onkin todella hauska! Teinikin ensin meinasi lämmetä sille, kun on pleikkarilla Batmanpeliä hakannut menemään jonkun verran. Mutta sitten päätinkin säilyttää sen Vinskille. Pikku Batmanin huone hakee vielä paikkaansa ja kamat sinne, joten en uskalla napsuttaa kehyksiin ja seinään vielä kiinni. Kangasteipeillä saa ihanasti paikoilleen ja vaihdeltua paikkaa, eikä jää jälkiä printtiin eikä seinään. Ehkä vielä hetken odottelee, kun pikkuset saattaa pelästyä tuota Batmanhahmoa. Käykää kurkkaamassa täältä Desenion printtivalikoimaa. Löytyy myös graafiseen makuun printtejä - ellei innostu näistä minun suosituksistani ja haluaa jotakin yksinkertaisesti tyylikästä. Vaikka sitähän nämä kaikki on.

Kaupunkiaiheisia julisteita Deseniosta löytyy kiva valikoima. Niillä saa aika nopeasti kivan sisustustaulun tehtyä just esim. teinien huoneeseen. Karttajuttujakin sieltä löytyy. Kööpenhamina oli se minun valintani itselleni - tietenkin. Se on se minun kaupunkilomakohteeni aina vaan. Ja uudestaan!

*Tämä postaus on tehty yhteistyössä Desenio-julistekaupan kanssa.

2 comments

  1. Hei kiitti tästä! Inspiroiduin heti tosta Batman-tokaisusta ja toteutin sen 5-vuotiaalle tulevaan paitaan :) Tein näin syksyn kynnyksellä hänelle bermudashortsit (mut hei, jos ihmistä haluttaa ommella bermudashortsit, niin onhan ne ommeltava, vaikka satais lunta) violetein tikkauksin ja ajattelin, että haluan violetin paidan kaveriksi, jollain suht simppelillä kuviolla. No, kuten siinä yleensä käy, niin eihän se nyt niin simppeliksi päätynyt, mutta ei se mitään ;) Huomenna sitten paita kasaan asti ja eiköhän poika ole tyytyväinen!

    Meillä on 5- ja 3-vuotiaiden poikien huoneessa vanha lepakkoaiheinen opetustaulu, jossa on sekä "elävä lepakko" että luuranko. Se on tosi makea, mutta ostaessani sitä (on siitä varmaan 2 vuotta) mietin, että onko liian pelottava. Mut eivät oo valittaneet. Tuo batmanin ilme on kyllä julisteessa aika vihainen, että voi sinänsä kasvoja esittävänä graafisena kuvana ollakin pelottavampi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Ihanalta kuulostaa tuo sinun ompeluprojektisi <3 Ja pitäähän nyt bermudat olla ;) Ja kuulostaapa niin kivalta vanha opetustaulukin. Mä itseasiassa eilen vähän järkkäilin kaksosten huonetta uusiksi ja tuunailin yhtä vanhaa sänkyä sinne, kun laitettiin kaksospoika isojen sänkyyn eli pois pinnasängystä. Ei ollu kun parin prosentin parannus yöuniin ;) plääh!

      Delete