Keittiöremontti melkein valmis









Melkein valmista!
 Huomenna tiistaina saamme laatat välitilaan paikoilleen. Ja tämän jälkeen voimme asentaa avohyllyt. Allekirjoittaneelle tuli uuden uunin kanssa laskuvirhe ja tarvitsemmekin sille sokkelin niin voimme nostaa sen samalle tasolle kaapistojen kanssa.
Tämäkin homma hoituu tällä viikolla. Sitten vikat systeemit, kuten verhotangot ja astiat ja kipot ja purnukat saavat vihdoinkin omat paikkansa.

Ihana, vanha mehiläispesävalaisin antiikkiliikkeestä. Sopii värinsä puolesta uuden tapetin kanssa kuin nenä päähän.

Toivoin, että voisin aloittaa lomani täysin valmiissa keittiössä. Ihan ei onnistunut. Juhannuksen mökkireissu sen sijaan oli ihana ja rentouttava. Voisin huomenna laittaa Juhannuskuvia tännekin. Saattaa olla viimeisiä kertoja kun isot teinit lähtevät mukaan mökille.

*Almost ready in the kitchen. Tiling and shelving are still missing. Tile setter (?) will come tomorrow. And then we can move on ... 

37 comments

  1. Teillä kyllä tunnelmaa piisaa! En malta odottaa valmista lopputulosta, vaikka kokonaisuuden alkaa ihan kivasti hahmottaa jo nytkin. Oletko itse sutinut wieniläistuolin turkoosiksi? Näyttää pirteältä tuollaisena!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi Sari! Itse asiassa en ole maalannut tuolia itse. Ostin tuon pariskunnan (tuolit siis) keväällä Huutonetistä ja ne olivat jo tuon väriset. En raaski niille mitään tehdä. Kivat tuollaisinaan.

      Delete
  2. Replies
    1. Ja meillä on suvilalla juuri samanlainen Smeg. Miten saatte kotioloissa kaiken mahtumaan?

      Delete
    2. Moi, Smeg on hankittu silloin kun olimme yksi lapsinen perhe :P Nyt meillä on pian neljä lasta! NO hävettää tunnustaa, mutta meille se riittää ihan hyvin. Kai me sitten syödään niin vähän, mutta ei ongelmaa.Ja kun mä en ole mikään pakastaja tai edes kokkaa joka päivä. Tuntuu, että ollaan koko perhe koko ajan menossa, niin siellä ei useasti ole kun valo. Jotain tietty koululaiselle kun tulee, mutta ei sen kummempaa. Duunista tullessa sitten tuodaan mitä tarvitaan illalliseen. Noloa myöntää ://// . Ehkä tähän tulee pian muutos, kun jään kotiin kaksosten kanssa? :))) Mutta arkkupakastinta - sitä ei kannata meille ottaa muutamaa jätskipakettia varten :P

      Delete
    3. yksilapsinen perhe! Oltiinko me joskus semmonen? Joo-o :D

      Delete
    4. Ei meilläkään arkkupakastinta ole, eikä tule. Toinen pakastin on aika täynnä jäätelöä ja mansikoita (ja muita marjoja). Toisessa on väljempää eli siellä on hätävarana kaupantädin perunamuusia, ikean lihapullia ja joku satunnainen ruuanjämä, jota ei koskaan syödä...

      Delete
  3. Ihana oli teidän vanhakin keittiö, mutta nyt on kyllä niiiin raikas ja valoisa :) Kaunis.

    Tohon aiempaan pohdintaan Smegin koosta, niin meillä on hankittu toinen pieni jääkaappi ja arkkupakastin löytyy myös. Meillä on 6 henkeä perheessä, joten muuten ei mahdu meidän ruuat jääkaappiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, mutta perheitä on todellakin erilaisia! :))) Hyvin sinne mahtuu. Mutta mulla kanssa muutama tuttavaperhe jolla aina jääkaappi niin täys ruokaa että I'm in heaven kun siellä kyläilen ;D

      Delete
  4. Kaunis matto keittiössä. Mistä? Mitä matslua?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Matto on Moko Marketista hankittu, jotakin bambua se on. Kyllästyin siihen kun matot aina likaisia tuossa keittiössä kun sotketaan kokkaillessa - tuota voi pyyhkiä.

      Delete
  5. Replies
    1. Kiitti, ihana siis tulee! Vielä ihan sekava. Mutta joo, olen todella tyytyväinen.

      Delete
  6. Hienolta näyttää ja lamppu on upea! Täällä mökillä alkoi juuri vanhan keittiön purkuhommat, pientä pintaremonttia. Saas nähdä mikä on lopputulos :) t.Liisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tsemppiä Jukalle ;) Ja teille pitkää pinnaa... ota kuvia mulle!

      Delete
  7. Hyvälle näyttää! Ihan kuin tämä keittiö olisi aina ollut teillä. Tapetti muutti tunnelmaa tosi paljon ja tuon pienen söpön pöydän äärellä on varmasti kiva juoda aamukahvia tai syöttää kaksosia :) Voisin kuvitella, että Lotta tykkää puuhailla siinä. Niin meillä ainakin olisi, kasa piirustuksia. Tuliko ruokakomeroa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ole ruokakomeroa :) Tapetinvaihto raikasti ilmettä todella paljon. JOo, kasa piirrustuksia, kuulostaa tutulta! ;)

      Delete
    2. Mä haaveilin ruokakomerosta, mutten keksinyt sille paikkaa. Jälkeenpäin keksin mihin sen olisi voinut laittaa, mutta meni jo.

      Delete
  8. Söpöisää niin kuin aina. Kiitti kuvista!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Lupailin kuvia ennen Juhannusta, oli pakko laittaa keskeneräisiä kun tiesin, että käytte täällä kurkkimassa kuitenkin ;)

      Delete
  9. Teidan keittiosta tulee niin ihana! :) Odotan kovasti lopullisia kuvia! Niin ja sulle loytyy mun blogissa haaste. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok :) Kiitti! Käyn kurkkaamassa - olen vaan niin surkea haastettava kun aina lupaan ottaa vastaan ja sitten kuitenkin unohtuu :S

      Delete
  10. Aivan ihana tulee. Toi tapetti sopii teille kuin nenä päähän. :) Munkin pitää esittää mattokysymys...aiemmissa kuvissasi (ruokahuone?) on vilahdellut ihana sinivalkoinen matto, mistähän se mahtaa olla? Olen metsästänyt tässä jo tovin meillekin jotain vastaavaa...:)
    -am

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka -am! Matto on Zara Home - mallistoa jota myy Suomessa ainakin Ellos. Mutta maton ostoshetkestä on kulunut jo ainakin pari ellei kolmekin vuotta aikaa. Kurkkaa Elloksen sivuilta.

      Delete
  11. Wau Wau, siitä tulee upea! Rakastan tuota tapettia ja allasta :)
    Touhukasta tiistaita sinne päin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jes, saimme tänään laatat paikoilleen :o) Kiwa tiistai takana vaikka ilma olikin ihan kamala :S

      Delete
  12. Upealta näyttää! Taannoin postaamasi keittiöinspiraatiokuvat jäivät pysyvästi kirjanmerkkeihin, ja vilkuilen niitä vieläkin oman keittiöremontin alla. Kiitos ihanasta blogista! Millä maalilla keittiökaappinne on maalattu (muistelen, että olisitte teettäneet kaapit puusepällä)? Itse pähkäilen maalivalinnan kanssa: haluaisin pellavaöljymaalia, mutta pelkään valkoisen maalin kellastumista. Olisi kiva kuulla kokemuksia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka, nyt pistit kyllä pahan. Kalusteet maalattiin pajalla - oli pakko miettiä tulevaa lapsikatrasta ja pieni tassuja, ja sitä, että saa pyyhkästyä helposti puhtaaksi. Kalusteet on ruiskumaalattu. Toisaalta mua kiehtoo ihan hirveesti semmonen öljymaalattu puu, jossa sutimisen jälki näkyy. Mutta myös sormenjäljet jää :P Eli nykyaikaistimme hieman. Oiskohan kyseessä kaksikomponenttimaali, jolla saa kalusteisiin kiillon ja kovan maalipinnan.

      En pysty sanomaan tarkemmin mutta kyselen!

      Delete
  13. Teillä on kyllä niin ihanan näköistä..

    ReplyDelete
  14. Oi että noita teidän tapetteja. Ne ovat niin kauniita. Keittiöstä tulee kaunis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Nyt taas hieman eteenpäin; laatat on laitettu ja sähkäri kävi (kolmannen kerran!) tänään aamusta korjaamassa yhden pistorasian.

      Delete
  15. On kyllä kodikasta, värikästä ja tunnelmallista! Etenkin tuo astioita pursuava kaappi inspiroi. Jään uutena lukijana seurailemaan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ja tervetuloa lukemaan blogiani Jenna!

      Delete
  16. Aivan mielettömän upea keittiö! Olen lukenut blogiasi melkein kuusi vuotta, mutta kommentoinut harvakseltaan. Teidän pikkuinen Lottanne on lähes samanikäinen kuin esikoispoikani Alvari. :) Sinulla todella kaunis, inspiroiva, iloinen ja persoonallinen blogi (ja koti). Ikiaikainen lempparini! Siis kiitos sinulle ihanasta blogistasi ja onnellista odotusta! Itsekin olen salaa haaveillut kaksosista. Olen itse kaksonen ja onhan se ollut aika hauskaa, kun on ollut aina leikkikaveri matkassa. -Anna

    ReplyDelete