Blogiarvonta!





Lotta rakastaa leikkiä pikku söpöläisillä, kuten hän näitä Sylvanian Families - hahmoja kutsuu.


Näitä söpöläisiä olen silloin tällöin saanut blogiini Lotan iloksi - aina pienellä taka-ajatuksella olen suostunut diiliin. Nyt myös. Lukijajoukko on kasvanut hurjasti, joten laitetaanpa pienet luistelijat pakettiin! Ne ovat kyllä hurjan södejä.

Pistä kommenttiboksiin terkkuja, arpa heitetään ilmaan vaikkapa sunnuntaina. Nyt, vain nopeat elävät. Jokaiselle yksi arpalipuke tasapuolisuuden nimissä. 

Tänään oli kyllä niin kylmä, että mua itseäni ei luistelemaan saisi. Talvi vain jatkuu. Buu-huu!

Hei, voittehan te kertoa myös kommentissa, mitä ajattelitte viikonloppuna puuhastellla. Mulle tulee lauantaina brunssille ystävä, jota en ole nähnyt muutamaan vuoteen. 
Nähtiin sattumalta kaupassa yks ilta, ja sitten hän jo laittoikin facebookissa viestiä. Oh, en malta odottaa. Ja huomenna ostoksille Stockan Herkkuun. On tämä niin special case.
Ja muuten ... viikonloppuun kuuluu rauhaa ja töitä.
Viime lauantaina olinkin Tallinnassa. Eikä siitä sen enempää, kun että tulipahan poijjaat syötyä ja juotua!

Nyt poistun löpertelemästä. Kuullaan sunnuntaina! Onnea arpoihin.

118 comments

  1. No, ovatpa söpöläisiä! Varmasti olisivat meidänkin tytön mieleen :-)

    Viikonloppuna jatketaan varmasti lastenhuoneiden parissa sillä liukuovien pitäisi saapua huomenna, vihdoinkin!

    ReplyDelete
  2. Onpa tosi söpöjä pupuja! Meidän viikonloppu menee varmaan opetellessa elämää uuden perheenjäsenen, muutaman päivän ikäisen prinsessan, sekä sisarusten kanssa.. :)

    ReplyDelete
  3. oi oi mukana, viikonlopulle ei ole erikoista, roinan läpikäymistä, käsitöitä, lukemista, evakossa olo jatkuu.

    ReplyDelete
  4. Söpöjä pieniä nuo hahmot..
    Hmmm mitähän sitä tekisi viikonloppuna kun meillä ei ole mitään suunnitelmissa varmaan siivoan, katsellaan telkkaa, juu nyt tiiän mie leivon..pullaa voisilmäpullia..jos kerkiäisi laittelmaan vielä pääsiäis koristeita pöydälle joten askartelua se teettää..no tässähän näitä olikin viikonlopulle.. :)

    ReplyDelete
  5. Brunssi kuulostaa kivalta :)
    Mun suunnitelmiin kuuluu siivoilua ja sen sellaista. Mutta sitten lauantaina mekko päälle ja illalla tyttöporukalla syömään ja skumpalle! Ah ihanuutta!! Olen niin ansainnut tyttöjen illan ♥

    ReplyDelete
  6. brunssi kuulostaa ihan parhaaalle. me raksaillaan koko viikonloppu.

    ReplyDelete
  7. Voi mitä söpöliinejä :).

    Viikonloppuna hölläillään :D. Lauantaina äidin luo ja sunnuntaina vaan oleilua.

    ReplyDelete
  8. Ihania söpöliinejä:) Onko noissa jotain suositusikää vai saako niillä leikkiä meidän 1v3kk.
    Viikonloppuna pidetään pienet juhlat. Elämässä tapahtunut hyviä asioita ja on syytä juhlaan:) Toiv. ollaan terveinä. Pois ne pakkaset! Täällä Jäämeren rannalla -9:)

    ReplyDelete
  9. Viikonloppuna ulkoilua ja kirpparia...ja jos onni käy arvonnassa lahjoitan söpöläiset päiväkotiin lasten iloksi :) omat teinit ei oikein enää leiki :/

    ReplyDelete
  10. Tulin kiittelemään inspiraatiosta, mutta osallistumpa sitten samalla arvontaan. :D Täällä on inspiroiduttu tuosta tapetista Lotan sängyssä ja työn alla on ollut oma "poikamainen" versio. Joten halusin kiittää hienosta ideasta ja inspiraatiosta. Saa nähdä mitä pikkumies sanoo, kun pääsee vihdoin pinnasängystä nukkumaan "isojen poikien" sänkyyn. :D Viikonloppuna tiedossa varmaan tylsästi siivousta ja toivottavasti vähän sisustamistakin. :)

    Veera ( Blogger ei anna jostain syystä kirjautua, mutta kai nimi riittää? :) )

    ReplyDelete
  11. Voikuinka söpöset onkaan! Viikonloppuna saan siskoni perheineen Lempäälään kyläilemään. Tiedossa ainakin: tohtorikalat, shoppailua, ravintoloita ja rauhallinen saunailta sen päätteeksi :)

    ReplyDelete
  12. voi miten söpöjä. meillä ei taida olla käyttöä, mutta olisivat varmasti kummitytölle mieleen.

    viikonloppu menee perheen kanssa rentoutuen ja omien harrastusten parissa.

    ReplyDelete
  13. Meilla leikitaan myos noilla. :) Luistelijoita ei olekaan ennestaan eli joskos vaikka arpaonni kavisi! :)

    ReplyDelete
  14. Viikonlopuksi on luvattu ihanaa säätä, joten toivon sihen kuuluvan perheen kanssa ulkoilua ja aikataulutonta olemista. Lisäksi on yhdet 5-vuotissynttärit tiedossa.

    ReplyDelete
  15. Mennään ehkä uimaan, jos kaikki ovat flunssattomia. :)

    ReplyDelete
  16. Söpöt luistelijat:) Täällä viikonloppu vietetään hallilla, pojan jalkapalloturnauksessa. Pelejä katsellen ja talkoohommia tehden. Toivottavasti joku ilta ennättää hieman shoppailemaan:)

    ReplyDelete
  17. Mukavilta kuulostavat teidän suunnitelmat loppuviikolle! Meillä ohjelmassa antiikkimessut ja rippijuhlat. :)
    T:Mari

    ReplyDelete
  18. Ihania nallukoita! Ihana blogi! Meidän perheen suunnitelmat on nukkua pitkään! Laura

    ReplyDelete
  19. Mukana ehdottomasti. Nää on niin söpöläisiä luistimineen. Viikonloppuna rauhallista eloa ja oloa.

    ReplyDelete
  20. On kyllä ihania söpöläisiä! Meillä menee viikonloppu rempatessa... plääh.

    ReplyDelete
  21. Niin suloisia ja tulee niin oma lapsuus mieleen :)
    Mukana arvonnassa :)

    ReplyDelete
  22. Ihania pupuja:) viikonloppuna tehdään hyvää ruokaa ja vietetään kiireetöntä aikaa perheen kesken!

    ReplyDelete
  23. Mukana, lapsi on isällään viikonlopun, joten pääsen tekee remppajuttuja rauhassa. Perjantaina myös voice of finland:)

    ReplyDelete
  24. Mukana arvonnassa! Viikonloppuna puuhaillaan koko perheellä jotain mukavaa, jos sää sallii niin ehkäpä retkeillään. :)

    ReplyDelete
  25. Ihana arvonta, mukana! Meidän pikkutypyt kyllä tykkäis noista söpöläisistä. Minä olin myös viime lauantaina Tallinnassa syömässä ja juomassa hyvin, tämä viikonloppu meneekin sitten töissä.

    ReplyDelete
  26. No niin, täältäkin huudellaan että mukana! :) Viikonloppuna mennään ristiäisiin ja tehdään pientä pintaremonttia (katon maalaus, lattian maalaus, seinien maalaus ja tapetointi). Saas nähdä kuinka pitkälle päästään. Ainakin tää remontti tuntuu etenevän kovin h-i-t-a-a-s-t-i.

    ReplyDelete
  27. Hips hei, mukana!!

    Odotan viikonloppuja nykyään kovasti, vanhin lapsi tulee silloin armeijasta lomille ja siksi pyöräytän aina perjantaisin pullat valmiiksi äidin pojalle <3

    ReplyDelete
  28. Söpöläisillä on fani meilläkin :) Viikonloppuna isäntä on töissä joten ajattelin jos naperon kanssa vietettäs tyttöjen päiviä,leikittäis ,tehtäisiin yhdessä naposteltavaa ,oltais vaan mutta yhdessä <3 ja ehtoolla kun neiti nukkuu aion neuloa räsymattomekkoani :)

    ReplyDelete
  29. Meillä tarkoituksena ulkoilla kun luvattiin aurinkoista säätä. Nyt on ollut niin liukasta ja tuulista ettei ulos ole viitsinyt mennä kuin äkkiä hypätä autoon. Mukana arvonnassa.

    ReplyDelete
  30. Viikonloppu vierähtää kaksiviikkoisen vauvan kanssa sisätiloissa, ellei pakkanen ala laskea. Jos laskee,luvassa kärräilyä raittiissa ilmassa ja esikoisen kanssa puistoilua. Rauhaa ja päiväunelmia!

    ReplyDelete
  31. Ihanat puput!
    Lauantaina mennään tyttöjen kanssa ystävän luo Me&I -kutsuille. Muuten ollaan rauhassa kotona ja ulkoillaan, toivotaan kaunista säätä! :)

    ReplyDelete
  32. mukana! viikonloppu menee näköjään sairastellessa..

    ReplyDelete
  33. Pomp de lux kutsut lauantaina ja ystävä parin lapsen kanssa kyläilemässä pe- su.

    ReplyDelete
  34. Mäkin tykkäsin pienenä kovasti noista söpöläisistä ja vastaavista pikkaraisista. ;) Viikonloppu menee uidessa ja parissakin paikassa kyläillessä, toisessa juhlitaan 1-vuotiasta tyttöstä. :)

    ReplyDelete
  35. Voi todellakin mukana, ihanaa! Meikäläinen vietää lauantain häitä kuvaten ja sunnuntai onkin ihanan avoin kaikelle vastaantulevalle!

    ReplyDelete
  36. Mulla on edessä ihan tylsä viikonloppu, joudun olemaan töissä :/
    olisi paljon kivempaa tekemistä kotona, mutta minkäs teet :)

    ReplyDelete
  37. Viikonloppu taitaa mennä flunssasta toipuessa. Toivottavasti päästäisiin edes pikkaisen ulkoilemaankin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitkästä aikaa viikonloppu ilman mitään etukäteis suunnitelmia. Aijon nauttia!

      Voi kun meidän 5v neiti olisi onnessaan jos voitettais nuo luisteliat:)

      Delete
  38. Voih, meidänkin lspset leikkii vaan kaikilla pikku söpöläisillä. Ne ei ikinä leiki kotista ja hoida vauvoja kuten äitinsä pienenä...

    ReplyDelete
  39. Suloisia ovat kyllä! Pienet söpöläiset pääsisivät varmasti neitosten leikkeihin mukaan... :) Täällä Imatralla vietetään valtakunnallisia naiskuoropäiviä, siellä järjestäjän ominaisuudessa menee koko viikonloppu -kivaa laulun iloa tiedossa! :)

    ReplyDelete
  40. Mä mukana, meidän 3 ja varsinkin 1,5 vee rakastaa noita söpöläisiä. Mä meinaan ottaa viikonloppuna päivät rennosti isovanhempien viihdyttäessä lapsia ja sitten illat laittaa rnattaliksi aloittamalla tuon 1,5 vee unitemppuilijan kanssa taiston omaan sänkyyn nukahamisesta, ajattelin samalla vaihtaa pinnat pois ja minnenin tilalle ja entrata neitien huonetta "isojen järjestykseen" :) kiva ja rankka viikonloppu tiedossa kun ensin huomenna rentoudun itsekseni lapsivapaalla neuvolassa ja kampaajan penkissä.

    ReplyDelete
  41. Ihania! Täällä on luvassa luksuslaatuaikaa ihan kahdestaan miehen kanssa, kun poika menee mummulaan hoitoon. Minulla taisi olla joskus tätä sarjaa sellaiset pienet söpöt norsut :)

    ReplyDelete
  42. Ihanat palkinnot! Lapset (ja äiti) rakastaisi noita :-) Perjantai-illalla naapurit tulevat kylään ja la-su TOIVON pääseväni vihdoin uuden ompelukoneeni ja orastavan kangasvarastoni kimppuun :-)

    ReplyDelete
  43. terkkuja ja tsemppiä kevään odotukseen-kyllä se pian on täällä ja sitten ihana lämmin kesä! viikonloppuna juhlitaan ystävien häitä :)

    ReplyDelete
  44. Nuo taitais olla juuri sopivat esikoululaisen ensi kuun synttäreille. Viikonloppuna aion suunnitella toisiakin juhlia, poika täyttää vuoden ensi viikolla ja jotain kivaa olisi kiva keksiä yksivuotissynttäreille.

    ReplyDelete
  45. Ihannassa arvonnassa mukana. Kevään odotusta teille.

    ReplyDelete
  46. Mukana arvonnassa:)Viikonloppuna töitä,töitä.sellaista tämä vuorotyöläisen elämä:)

    ReplyDelete
  47. Minäpä menen perjantaina ulos, wining and dining, vanhimman tyttökaverini kanssa ja ulkona ollaan oltu yhdessä ennen kuopuksen Molla Muttisen odottamista eli 2 vuotta sitten! Ihanaa ja sunnuntaina on vielä siskonpojan eli kummipoikamme 3-v synttärit ja heti perään saan mennä Kanelian kanssa hyvän ystävänsä 5-v synttäreille lumidiscoilemaan :), v.loppu yhtä juhlaa siis!

    ReplyDelete
  48. Mukana ollaan :) Viikonloppuna tekisi mieli ottaa rennosti, mutta kevään ylppäreihin on luettava että saisi lakin päähän kesäkuussa! mutta varmaan jotain herkkujakin leipasen kun on tullut vähän niiku viikonlopputavaksi leipoa aina jotain pientä:)

    ReplyDelete
  49. Mukavana arvonnassa. Viikonloppuna aletaan entisöimään vanhaa puusohvaa, kun töistäkin on vapaata. Ihanaa kevään odotusta :)

    ReplyDelete
  50. Jotain luistelumuistoja kun ei meillä täällä ole niin kylmä että jäätä saataisiin. :)
    Hep siis mukana arvonnassa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihania tarinoita, kivoja juttuja tekemässä! Ai niin jos joku ihmettelee miks tossa on tuo kukkaruukku, se on noiden söpöläisten puu. Amaryllis oli ennen, nyt vaan pelkkä sipuli jonka otan talteen XD

      Delete
  51. Mukana minäkin! Viikonloppuna toivottavasti toetaan jo viikon verran jatkuneesta sairasteluputkesta ja sään salliessa möyritään lumikasoissa :)

    ReplyDelete
  52. Meillä söpöläisiä osaa arvostaa myös koiranpentu. Se ei enää syö oikeastaan mitään muuta kiellettyä, mutta jos Sylvanialaisia on lattialla, niin ne on viety omaan petiin järsittäviksi heti. Mitkään mäkin ilmaiskrääsät ei meidän koiralle kelpaa.. :(

    ReplyDelete
  53. Oi että mikä koti. Väriä ja elämää. Ihanan näköistä. Löytyi niin paljon samoja juttuja kuin meiltä. Tessa Kirosin kirjoja, Beatrix Potteria, peltipurkkia. Nyt eksyin sinänsä raiteilta. Eli hömöliinien arvonnassakin olisin ilomielin mukana.

    tiia68@gmail.com

    ReplyDelete
  54. Huomenna alkaa loma ja lähdetää lauantaina miehen kanssa risteilylle ♥ Iloista viikonloppua sinulle :) Mukana arvonnassa

    ReplyDelete
  55. Osallistun arvontaan.
    Viikonloppuna ainakin osallistuminen talvitapahtumaan.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    ReplyDelete
  56. Pakko olla mukana söpöläisten arvonnassa :) meillä on viikonloppu tyhjää täynnä piiiitkästä aikaa, ihanaa! Paitsi perheuinti joka on lauantaina mutta se on niin mukavaa koko perheen yhdessäoloa. Ehkä huomenna voisi aloittaa viikonlopun katsomalla Voicen. Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  57. Mukana arvonnassa ilomielin :)! Hauskaa viikonloppua!

    Blogissani on myös pieni arvonta meneillään, tervetuloa osallistumaan:

    http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/03/arvonta.html

    ReplyDelete
  58. Talvisia terkkuja täältäkin! :) Ihanat luistelijat! Meillä viikonloppu sujuu lapsiperheen arkea pyöritellessä, mies vääntää koulujuttuja ja papan synttärikahveillakin varmasti käydään!

    ReplyDelete
  59. Ihana palkinto! Mukana ilolla. Viikonloppuna rennosti kotona ja uimaan. minttu47

    ReplyDelete
  60. Kiva arvonta, pikku söpöläiset olisivat aika kiva juttu täälläkin meidän 3-v neidillä.

    Viikonloppuna puuhastellaan lasten kanssa kaikkea kivaa ja varmasti ollaan aika paljon ulkona koiran kanssa myös, jos kelit sallivat.. täällä oli eilen pakkasta -30 ja tänäkin aamuna -27..hrrr..

    Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

    ReplyDelete
  61. Aika ihanat söpöt pikku luistimet :)) Pakko osallistua tähän kisaan! Ja omassanikin on peräti 2 arvontaa meneillään :)
    http://bikkenpilttuu.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  62. Voi kuinka söpöt suloiset ihanuudet! :) Eli mukana arvonnassa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei jee, tosi paljon osallistujia jo! ♥
      Harmillista, toinen kuva on aika rakeinen,nyt kun näen hieman paremmmalta näytöltä. En jaksa poistaakaan enää ... näillä mennään!

      Mukavaa viikonloppua Anni ja muut LUKIJAT ♥ Ootte parhaita!

      Delete
  63. Arvonnassa mukana! Kiitos blogistasi, se on lempparini. Teillä on ihana lapsiperheen koti!

    ReplyDelete
  64. Viikonloppuna joelle hiihtämään ja ennen sitä vanhan
    ystävän synttärijuhliin.marjatta

    ReplyDelete
  65. Meillä pikku neidin nukketalossa asuvat Sylvania-perheet :) Luistelijoita ei vielä olekaan, joten mukana arvonnassa!

    ReplyDelete
  66. Tässä arvonnassa mukana, suloiset luistelija! Viikonloppu menee poikien jalkapalloharrastusten parissa. Toivottavasti myös hyvää ruokaa ja muutama lasillinen punaviiniä!

    Nimimerkki Kukkatarha

    ReplyDelete
  67. Viikonloppuna pari neitiä leireillä, poju pelaa futista, joten minä taidan viettää pienimmän kaa laatuaikaa. Ainakin zumbataan!
    Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  68. Meidän kohta viisvee tykkää kans söpöläisistä. Meillä majailee lehmäperhe 50v. vanhassa pienessä nukkekodissa :). Viikonloppu menee koko viikon kestäneestä mahataudista toipumisessa :/. Ehkä jaksetaan vähän ulkoillakin.

    ReplyDelete
  69. Meillä on tykätty kans kovasti noista söpöläisistä, itellänikin pienenä niitä on ollut ja osa niistä nyt lapsella leikeissä.
    Viikonloppu menee lasten kanssa touhutessa ja toisena päivänä mennään kummitytön synttäreille.

    ReplyDelete
  70. Olen ihastunut kanssa noihin söpöläisiin ja odotankin innolla, että tyttöni tykästyihin niihin myös. :) Ikää vasta 1v, mutta kohtahan niillä voitaisiin ruveta harjoittelemaan sitä leikkimistä. Isommat siskot varmaan auttavat siinä. :)
    Meillä on viikonloppuna perhepalaveri -katsotaan mitä siitä kehkeytyy. Jokaisen ääni ainakin kuuluville.

    Aurinkoista viikonloppua!

    -Virpi

    ReplyDelete
  71. Mies on koko viikonlopun töissä, joten minun viikonloppuni kuluu rauhaksiin kotosalla & vauvan ja koiran kanssa lenkkeillen. Sais vaan todellakin noi paukkupakkaset loppua ja kevät saapua. :)

    ReplyDelete
  72. Ihana blogi ja ihana palkinto :) Mukana arvonnassa!

    ReplyDelete
  73. Oijoi, nuo on niin söpöjä! Odotan jo kovasti että kaksostytöt (9kk) kasvavat leikkimään ja saan tehdä kaikkea söpöä pientä nukketavaraa niille.

    Nyt viikonlopun ohjelmaan kuuluu unikoulu kyseisille tyttösille... Ja toki myös ulkoilua ja nautiskelua. :)

    ReplyDelete
  74. Nämä ovat kyllä supersöpöjä. Meillä (siis 5-vuotiaalla tyttärelläni) on kaksikerroksinen nukkekoti, jossa asustaa sylvanialaisia. Toivotaan että onni olisi myötä arvonnassa :)

    paivijj@gmail.com

    ReplyDelete
  75. Söpöläiset ovat meilläkin kovasti leikeissä mukana ;0) Ihanaa aurinkoista viikonloppua lupaillaan, joten ulkoilua ja auringosta nauttimista kuuluu meidän viikonloppuun, jos nyt ulos uskaltaa mennä...
    t. Johanna

    ReplyDelete
  76. Viikonloppuna tulee (mikäli näin mahtavat ilmat jatkuvat) lähdettyä jäälle perheen ja koiran kanssa nauttimaan ulkoilmasta ja ennen kaikkea parhaasta seurasta: )
    t.Jenni

    ReplyDelete
  77. Mukana myös, meidänkin pojat tykkää :)

    ReplyDelete
  78. Viikonloppu tulee olemaan vähän erilainen, pitää viedä äiti aamulla töihin, josta hän lähtee rukalle loman viettoon. silloin on äidin talo vallattavana ja pääsee kokkkailemaan ja ottamaan ihania sisustuskuvia :)

    Ja arvonnassa mukana ;)

    ReplyDelete
  79. Viikonloppuna lahjoitan aikaa ystäville. :)

    ReplyDelete
  80. Tänään oli vapaapäivä, jolloin ohjelmassa oli kahvakuulaa, shoppailua ja askartelua. Vielä kyläilyä ja saunaa ♡. Muilta osin viikonloppu kuluu työn merkeissä. Hiihtämään on kyllä pakko päästä kun säät niin upea! Ihanaa viikonloppua teidän poppoolle! Mukana arvonnassa ollaan.

    ReplyDelete
  81. Viikonloppuna nautitaan kiireettömyydestä, pompin vaatekutsuista sekä ystävien seurasta :)

    ReplyDelete
  82. Meilläkin tykätään söpöläisistä :) Viikonloppuun kuuluu lasten kanssa touhuamista ja valokuvauskurssi.

    ReplyDelete
  83. No mukana ja koti löytyisi noille söpöläisille meiltäkin! :)

    ReplyDelete
  84. Söpöläiset löytäis varmasti kodin.
    Opiskelen viimeistä vuotta lastenohjaajan ammattiin, joten viikonloppu kuluu psykologian, terveystiedon ja matikan kokeeseen. Muu aika sitten meneekin pelkkään löhöilyyn ja herkutteluun! :)

    Sari.K-@luukku.com

    ReplyDelete
  85. Voi mitä ihanuuksia! Mukana arvonnassa :)
    Tuleva viikonloppu menee kyllä nyt ihan vaan huilatessa, on niin raskas työviikko takana...

    ReplyDelete
  86. Meidän Lotta, niin ikään 4-v, vasta aloittee noiden söpöläisten keräilyä <3

    ReplyDelete
  87. Myös minun pikku tyttöni rakastaa näitä söpöläisiä, joten hänet puolesta arpa mukaan. Viikonloppuna vietetään tyttöjen kanssa Aarrekartta-iltaa ja käydään perheen kanssa luistelemassa. Jos oikein vimmalla yrittää hyötyä lumesta ja jäästä, se varmaan sulaa kiusallaan humisten pois ;)

    Tiltu

    ReplyDelete
  88. Mukana arvonnassa, yksi arpa minulle.
    Shoppailua, kyläilyä.
    Hiisukas

    ReplyDelete
  89. Mukana:D

    Ajattelin viettää viikonlopun lähinnä sängynpohjalla rentoutuen. Aina ei vaan jaksa kummempia

    ReplyDelete
  90. Mukana arvonnassa, Sylvania jutut ovat meilläsuosikkeja myös ;)

    ReplyDelete
  91. Mukana! Mä aion ommella, kuskata lapsia synttäreille ja viettää mun synttäreitä. :)

    ReplyDelete
  92. Osallistun arvontaan=) Kirpparilla kiertelyä, syöttötuolin maalausta...

    ReplyDelete
  93. Heips, mukana arvonnassa! Kevätaurinko paistaa, joten eiköhän se viikonloppu mene siivotessa:)
    Terveisin Riitta S

    ReplyDelete
  94. Ihan vain lepuutusta, ehkäpä ulkoilua jäällä tuossa ihanassa auringon paisteessa ja niin...kirparilla kiertelyä! Mukana ihanassa arvonnassa, Inkivääri 3v. tykkäisi luistelijoista varmasti :)

    ReplyDelete
  95. Mukana arvonnassa. Nämä olisi just sopivat meidän 1,5v neidin käteen. Nuket, nallet ja niiden hoitaminen on tämän hetken suosikkijuttuja.
    Viikonloppu otetaan rennosti ja nautitaan aurinkoisista päivistä.
    Meeja

    ReplyDelete
  96. Hei! Söpöliinit sattuisi lapsenlapselleni Eveliinalle synttärilahjaksi. Neiti täyttää 6v. Tämä viikonloppu, kuten moni muukin, kuluu remonttia tehden. Nyt vuorossa pukuhuone. Tummiksi paistuneet lakatut paneeliseinät ja katto saavat käsittelyä. Pohjamaalausta, kittausta...... Plogissani sitten kuvia kun valmistuu. Tervetuloa katsomaan :)

    ReplyDelete
  97. Oi, ystävän tytär tykkäis kyllä!

    ReplyDelete
  98. Mukana! Näillä leikin itse lapsena jo 80-luvulla ;) Nyt leikkii tytär <3

    Viikonloppuna meillä sisustetaan.

    ReplyDelete
  99. Meidän ovi olisi kyllä mielellään auki noille söpöstyksille. Pikkuneiti olisi kyllä innoissaan. Viikonloppu menee kädentaitomessuilla Turussa ostajan roolissa :) Kaikkea kivaa löytyikin nukke- ja nallemarkkinoilta.

    ReplyDelete
  100. Tyttö näki kuvan söpöliineistä ja sanoi IHANIA, mie haluan tollaset! Toivottavasti onni suosii! Lauantaina kävin jumppasalilla tanssimassa yhtäsoittoa 3,5 tuntia, nyt polvet huutaa hoosiannaa. Illalla leivottiin tytön ja pojan kanssa iskälle synttäri-mokkapaloja. Sunnuntaina olisi tuttavaperheen pojan synttärit. Varsin mukava viikonloppu :)

    ReplyDelete
  101. Mukana arvonnassa! Tänään nautittu laavulla auringosta, huomenna potkukelkkailemaan.
    Marika

    ReplyDelete
  102. Arvonnassa mukana. Tänään sairastettiin, huomenna olisi tarkoitus päästä ulkoilemaan, toivottavasti meren jäälle kävelemään kaakaotermari repussa.

    ReplyDelete
  103. Tänään kävimme Taide- ja antiikkimessuilla ja sain liiasta riisistä mahani kipeäksi. Nyt syön juustoa ja juon viiniä, ne tekevät viikonlopun. Arvonnassa mukana! Vaikka nimimerkillä Papu. :)

    ReplyDelete
  104. Viikonloppu. Nyt huilataan ja ulkoillaan. :)

    ReplyDelete
  105. Mukaan!
    Tänään me&i kutsut ja huomenna siivotaan jälkiä :)

    ReplyDelete
  106. Arvonnassa mukana. Tänään käytiin lelukaupassa hypistelemässä - huomenna sitten jotain muuta.

    ReplyDelete
  107. Kirppistelyä, ulkoilua ja lepäämistä tänän viikonloppuna!

    ReplyDelete
  108. Meillä ulkoillaan, tehdään ruokaa ja käydään kirppiksellä :)

    ReplyDelete
  109. Vieläkö ehtii mukaan arpajaisiin!? Meillä vietettiin eilen me&I-vaatekutsuja ja sain kotimme täyteen ihania ystäviä -läheltä ja kaukaa! Aurinko paistoi niin mahtavasti ikkunoista vaaterekkeihin, että tuli VARMASTI tehtyä ostoksia summamutikassa :D Tänään sitten syödään eilisten kutsujen jämiä ja lepäillään aina päälle.

    ReplyDelete
  110. Aivan ihania söpöläisiä, kelpaisi meidänkin neidille :) Luisteleminen oon tältä talvelta kyllä jäänyt vähiin, kerran olen jäällä kerennyt käymään :)
    -Shiva-
    suddenconnection(at)hotmail.com

    ReplyDelete
  111. Sinulla on aivan valloittava blogi, jossa on vain yksi miinuspuoli. Jostain syystä se on hyvin hankalasti luettava matkapuhelimella, koska kaikki tekstit avautuvat heti näkyviin kokonaisuudessaan ja tämä tekee blogista matkapuhelimelle liian hitaan ja kankean.

    Mukana arvonnonnassa tietenkin :)

    ReplyDelete
  112. Meillä on myös nuo "söpöläiset" kovasti 5-vuotiaan mieleen. Voi kun arpaonni suosisi. Kevätterveisin saija

    ReplyDelete
  113. Arvonta on ohitse ja voittaja on -------- Shiva!!!

    "Aivan ihania söpöläisiä, kelpaisi meidänkin neidille :) Luisteleminen oon tältä talvelta kyllä jäänyt vähiin, kerran olen jäällä kerennyt käymään :)
    -Shiva-
    suddenconnection(at)hotmail.com"

    Kiitos kaikki! Voi kun olisin voinut antaa palkinnon kaikille teille!! :)

    ReplyDelete
  114. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  115. Tänään oli ulkoilua jäällä ja illalla hyvää ruokaa, huomenna ainakin virpomista!

    ReplyDelete