Ihme juttu



Lenkillä Toukolassa ihmettelin, kun erään puutalon ovessa luki Ipanajamit.
Mikä lie muskari. Miten hauska idea, ajattelin. Täytyy googlettaa. Se unohtui. Uudessa Koti ja Keittiö-lehdessä oli hauskoja säilytysjuttuja joissa mainittiin Ipanajamit.

Tänään lenkillä se ovi oli auki. Menin sisään ja siellä oli kaikenlaista ihanaa! Suosittelen piipahtamista jos tulee asiaa vaikkapa Arabian tehtaanmyymälään tai Toukolaan muuten. Idyllisellä paikalla hauska kiva pikku putiikki. 

Käykää katsomassa. Täältä. Minä hankin muutaman noita Coll.partin "koreja". Tuo kuvassa oleva toimii nyt paperinkeräyspisteenämme.  

11 comments

  1. Samaisia säilyttimiä ihailin kyseisessä lehdessä. Loistava kierrätysidea, joka näyttää ihan oikeasti mukavalta.

    ReplyDelete
  2. voi vitja miten hienoja!! miten mä en ole ikinä nähnyt noita.. Myös ne Coq en Pâte-laukut oli mahtavia. pakko saaha. :D

    ReplyDelete
  3. Löysinpäs minä ihanan blogin!WAU!!!

    ReplyDelete
  4. Minäkin ihailin noita aivan samoja pussukoita ja ajattelin sellaisen sopivan täydellisesti meidän keittiöön tai eteiseen.

    ReplyDelete
  5. Merruli
    Aika hauska juttu, että putiikki mistä noita saa onkin ihan meidän kulmilla!! Uskomaton tsägä :D

    Liinu
    Ne laukut, joo , huokaus. Yritin Vernerille semmoista lastenreppua, mutta ei kelpuuta :/ :( :(

    kissantassu
    Kiitos paljon! Tervetuloa uudestaan :)

    nanna
    Sopisikin! Minusta sopivat ihan minne vain , itse tykkään ihan mielettömästi -koska ovat värikkäitä ja erilaisia. Tykkään!

    ReplyDelete
  6. Juu tuo kauppa on vekkuli, pari kuukautta sitten lähdimme sinne ihan varta vasten. Ihkuja juttuja siellä on! Olen hulluna lasten asusteisiin ja löysimme hienot säärystimet. Upeita kierrätyskoruja siellä oli ainakin silloin kaupan :)

    Linda

    ReplyDelete
  7. Näitä pussimallisia säilytysideoita olen nähnyt jossain muuallakin. Mielestäni hyvä idea! Näyttäisi pyykitkin näteiltä pussukoissaan. Meillä ainakin ottaisin heti.

    ReplyDelete
  8. hei, pakko kysäistä, että mistä on tuo oikean puoleinen pyörehkön muotoinen purkki? on kovin soma. onkohan minkä hintainen ollut ostaessa... samaista katselin kirpputorilla, mutta hinta vaikutti melko kovalle..

    ReplyDelete
  9. loistavaa, laitoin väärään postaukseen kommenttini! : D tarkoitin yllä olevan postauksen kuvassa olevaa kukka/ruusu-kuvioista purkkia.. :>

    ReplyDelete
  10. Heipat!
    Purkki on Tanskalaisen Greengaten mallistoa ja se ei ole kovin vanha. En yhtään muista paljon siitä maksoin, taisi olla kaksi vuotta sitten keväällä kun sen hankin. En tiedä saako noita vielä jostain. Katsoin netistä että esim. Livinki nimisessä nettipuodissa suuret Greengate metallipurkit maksavat reilun kympin. Siellä oli jotain kuoseja. Ja Elvina Interiorissakin on muistaakseni noita.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete